fbpx
 

Лазерен център с грижа за естетиката
и комфорта

Biorepeel

Какво е BiorepeelCl3

BiorepeelCl3 е иновативен, двуфазен, патентован пилинг с биостимулиращ, ревитализиращ и ексфолиращ ефект. Благодарение на ексфолиращото и кератолитичното си действие пилингът стимулира клетъчното обновяване, отделяйки клетките от повърхностния рогов слой със селективно действие върху съединителните връзки между корнеоцитите.

Дермофункционалността на активните ингредиенти осигурява дълбока стимулация и активиране на биосинтетичните процеси, необходими за противодействие на последиците
от стареенето на кожата и оксидативното увреждане, предизвикано от UV лъчите и замърсяването. BioRePeelCl3 се произвежда в съответствие с фармацевтичните стандарти, което гарантира високо качество, безопасност и ефикасност.

Подходящ ли е за мен?

Далеч не всички процедури могат да се комбинират в един ден, повечето от тях се нуждаят от предварителна подготовка и по-нататъшен възстановителен период.

Нещо повече – някои процедури могат да се извършват само през определени сезони. Решение на тези проблеми има- най-новата уникална разработка на италианските специалисти биостимулиращият ревитализиращ пилинг BioRePeelCI3.

Благодарение на своята двуфазна, патентована формула, BiorepeelCl3 e подходящ дори за чувствителна кожа. Съставките на хидрофилната фаза-  иновативна смес от излющващи киселини, аминокиселини и витамини, стимулират активността на фибробластите, ревитализират, отстраняват загрубелите повърхностни клетки на роговия слой, борят се с акнето, раширените пори и комедоните.

Съставките на липофилната база включват редица активни компоненти, които засилват хидратирането, възстановяват и поддържат хидролипидната мантия на кожата.

Благодарение на това процедурата е максимално щадяща, приложима през всички сезони и много добре се комбинира с други процедури. Подходяща е за повечето клиенти с различни типове кожа и от различни възрастови групи, като дава незабавен резултат, не изисква продължителна и сложна подготовка, нито възстановителен период.

Предимства

 • Без инжекции;
 • Без „фростинг ефект“;
 • Не изисква анестезия;
 • Бързо;
 • Моментален резултат;
 • Многофункционален;
 • Подходящ за всички възрасти;
 • Приложим целогодишно;
 • Не предизвиква повишаване на фоточувствителността;

Показания за прилагане

 • Биоревитализация на кожата на лицето и тялото
 • Лечение на акне в стадий на обостряне, комедонно акне и постакне
 • Лечение на мелазма и пигментация
 • Съчетава се и подобрява действието на други естетични процедури.

Как протича процедурата

След премахване на грима и почистване на лицето, BioRePeel се нанася върху кожата. По време на нанасянето може да се почувства леко пощипване върху кожата. След изтичане на времето за престой, BioRePeel се почиства, нанася се хидратиращ продукт и се завършва със SPF 50.

Пилингът е без “агресивен ефект”, което означава – минимален престой и по-малко зачервяване.

Препоръчителен курс на терапия

BiorepeelCl3 се прилага на интервал 7-12 дни, 4 до 6 пъти.

Грижа след процедурата

В продължение на 7-10 дни след процедурата кожата трябва обилно да се хидратира с подходящи козметични продукти и задължително да се ползва слънцезащитна козметика. Препоръчително е да се ограничи употребата на продукти с агресивни активни съставки като AHA, BHA, ретинол, ниацинамид, вит. C.

Запазете час още днес

Край на кожните обриви и раздразнения! Процедурите, които ние предлагаме са подходящи за всеки тип кожа и всяка част от тялото. В Laser Pro ще персонализираме процедурите спрямо Вашите уникални нужди.

Запазете час още днес

Край на кожните обриви и раздразнения! Процедурите, които ние предлагаме са подходящи за всеки тип кожа и всяка част от тялото. В Laser Pro ще персонализираме процедурите спрямо Вашите уникални нужди.

Безплатна Консултация
close slider
FreeConsultation

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

След попълването на този форумляр, ще Ви изготвим детайлна програма за постигане на перфектна форма на кожата Ви!

Имена
Имена
Име
Фамилия