fbpx
 

Лазерен център с грижа за естетиката
и комфорта

С ГРИЖА ЗА ТВОЕТО ЛИЦЕ

Защо хидратацията е важна за нашата кожа и какви са признаците на дехидратация?

70% от състава на кожата е вода, което означава, че този елемент наистина е от основно значение за доброто ѝ здраве и правилно функциониране. В най-горния слой на епидермиса (роговия слой), кожата естествено съдържа между 12% и 16% вода.

Когато този процент е под 10%, кожата е дехидратирана, т.е. недостатъчно овлажнена, а недостатъчната хидратация на кожата е една от основните причини за преждевременното ѝ стареене. Кожата е груба, суха, нееластична, сивкава, с различни петънца, опъната, напукана и лющеща се, има отпуснат вид и хлътнали тъмни сенки около очите. Всеки вид кожа (нормална, суха, мазна, комбинирана) може да има проблем с хидратацията. Лицата, които имат такава кожа имат болнав вид и често са осеяни с мъничка мрежа от ситни бръчици.

 За да изглежда една кожа свежа, млада и сияйна, тя трябва да е хидратирана в дълбочина. Хидратираната кожа се запазва по-дълго здрава и еластична. Както в природата водата е най-необходима за оцеляване на живите организми, така и кожата има нужда от нея, за да запази младежкия си вид. Ежедневната хидратация допринася за по-бавното състаряване на кожата, предпазва от нарушаване на водно-липидната мантия и развитие на различни дерматити. 

Как да поддържаме кожата си хидратирана?

Хидратацията на кожата изисква непрестанни усилия. Има много фактори, които влияят негативно, затова ние трябва да се борим да минимизираме тяхното въздействие или да не ги допускаме в ежедевието си. Докато гените са нещо, което не можем да променим и за нас е важно да познаваме типа на своята кожа, за да й въздействаме правилно, то храната, приемът на алкохол и цигари, прекомерното незащитено излагане на слънце са неща, които зависят изцяло от нас. Не на последно място, за да имаме добре хидратирана кожа винаги, може много да ни помогне регулярната професионална грижа за кожата и адекватният избор на козметика за домашна грижа.

Нашето решение - интензивна хидратираща терапия Asiatic peel

В Лазер Про подбираме най-подходящите терапии за Вашия тип кожа и Ви съдействаме да изберете най-добрата за Вас домашна грижа!

Предназначена за дехидратирана, суха кожа, с повяхнал тен и загуба на блясък, хидратиращата терапия за лице има за цел да подобри хидро-липидния баланс на кожата, постигайки максимални нива на хидратация.

Предимства:

 • Работи се с азиатска киселина, извлича се от Centella asiatica, която дълбоко и дълготрайно хидратира и подхранва кожата, има антибактериален ефект 
 • Екстракт от растението Sacha Inchi и съдържащите се в състава протеолитични ензими имат нежно ексфолиращо и хидратиращо действие
 • Регенерация на епидермалната бариера
 • Наличието на калций предпазва от липидна и серамидна деградация
  NMF (естествен хидратиращ фактор)-овлажнява и контролира освобождаването на активните съставки 
 • Възстановява епидермалната бариера, благодарение на което защитната система на кожата се засилва
 • Мощен антиоксидантен ефект
 • Намалява трансепидермалната загуба на вода 
 • Поддържа правилния баланс на липидите
 • Забавя процесите на стареене
 • Фините линии се изпълват отвътре
 • Терапията е подходяща за всеки сезон

За марката Peel Mission

Peel Mission е бранд, базиран на експертни познания и използване на най-модерни технологии. Страстта, иновациите и стремежът към високи постижения, са най-важните стълбове на марката, съставляващи нейните основи от създаването ѝ до наши дни. Продуктовата линия на марката е създадена за висококачествени лечения, прилагани от лекари и козметолози. Разнообразие от концентрации и продукти, предлагани в портфолиото на марката, позволява тяхното ефективно използване и създаване на персонална програма, идеално съобразена с нуждите на кожата на всеки клиент.

Запазете час още днес

Край на кожните обриви и раздразнения! Процедурите, които ние предлагаме са подходящи за всеки тип кожа и всяка част от тялото. В Laser Pro ще персонализираме процедурите спрямо Вашите уникални нужди.

Запазете час още днес

Край на кожните обриви и раздразнения! Процедурите, които ние предлагаме са подходящи за всеки тип кожа и всяка част от тялото. В Laser Pro ще персонализираме процедурите спрямо Вашите уникални нужди.

Безплатна Консултация
close slider
FreeConsultation

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

След попълването на този форумляр, ще Ви изготвим детайлна програма за постигане на перфектна форма на кожата Ви!

Имена
Имена
Име
Фамилия