fbpx
 

Лазерен център с грижа за естетика
и комфорт

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Какво е лазерна епилация?

Лазерната епилация е безопасен, неинвазивен и високоефективен метод за трайно и дори перманентно премахване на нежеланото окосмяване. Лазерът унищожава космения фоликул, използвайки концентриран лъч светлинна енергия. Лазерната светлина се абсорбира от пигмента меланин в косъма и се превръща в топлина, която термично разрушава или уврежда корена, така че той да не може да произвежда нови косми. Практически тази процедура може да се прилага върху всяка част от тялото – ръце, крака, подмишници, горна устна, брадичка, бикини зона.

Подходящ ли е за мен?

В Laser Pro, процедурите за лазерна епилация се извършват от високочестотен диоден лазер от най-ново поколение, който позволява да бъде третиран всеки тип кожа и окосмяване – бързо, безопасно и ефективно. Без ограничения!

Предимства

 •  Дълготрайна гладкост – Лазерната епилация отстранява косъма от корена за продължителен период от време, в някои случаи дори завинаги. Светлината на лазера прониква в кожата и достига до космения фоликул, като унищожава клетките, отговорни за растежа му. Така той започва да расте по-бавно, изтънява и в последствие изчезва. Кожата остава гладка и нежна на допир. За постигане на максимален ефект от лазерната епилация, се препоръчва да се направят повече от една процедура в рамките на определен период от време. Това е необходимо, за да бъдат обхванати всички етапи на растеж на косъма и да се постигнат в последствие желаните перманентни резултати.
 • Подобрява състоянието на кожата, като я прави по-гладка, по-мека, стегната и жизнена. Интензивната лазерна светлина, стимулира производството на колаген, който подобрява еластичността, текстурата и тонуса на кожата. Това спомага за намаляване на видимите признаци на стареене, редуцира възпаления и дори акне, като унищожава бактериите, отговорни за него.
 • Нежност и чувственост за цялото тяло – Лазерната епилация може да се прилага навсякъде по тялото, където има нежелано окосмяване, като оставя кожата нежна и гладка, за едно истински усещане.
 • Бързо и ефективно:  Едно от големите предимства на лазерната еполация е, че могат да бъдат третирани обширни зони бързо и ефективно. Като цяло, резултатът е видим още след първата сесия, а след повече от 5-6 сеанса се постига желаният дълготраен резултат.

 • Минимални странични ефекти: Лазерната епилация е безопасна процедура, която почти няма странични ефекти. И все пак е възможно временно леко зачервяване на кожата. То е безобидно и обикновено изчезва в рамките на няколко часа.
  След или по време на процедурата може да се появят временни неразположения като слаба болка, усещане за парене, пулсация и дискомфорт, които също са бързопреходни. Те зависят от индивидуалните характеристики на кожата и косъма. И това е всичко.

 • Почти без болка – само леко усещане за топлина или парене на мястото на третиране, по-често в по-нежните зони като областта около устните или интим, които изчезват бързо.
  За да се намали максимално дискомфортът, лазерният епилатор на Laser Pro притежава система за охлаждане по време на манипулацията и се използват допълнително охлаждащи гелове, които правят процедурата безболезнена и приятна.

 • Подходяща за всички типове кожа: Лазерната епилация е подходяща за всички типове кожа, включително светла, тъмна, мазна и смесена. Без ограничения.
 • Пести пари – Погледнато дългосрочно лазерната епилация пести средства. Това е така, защото процедурата е с дълготраен ефект и не изисква чести посещения на салон за красота или средства за редовна депилация. Поради тази причина в крайна сметка се оказва по-рентабилна.
 • Удобство – Чудесно решение за заетите хора, които имат ограничено време и искат бързо и удобно решение за гладка кожа. И разбира се – продължителен ефект!
  Самата процедура обикновено е бърза и може да се извърши дори по време на обедната почивка. Отлична новина, нали!

Как протича процедурата?

 • Настанявате се удобно.
 • Областта, която ще бъде обработвана се почиства и ви се предоставят защитни очила.
 • Процедурата може да отнеме от няколко минути до един час, в зависимост от третираната зона. 

Брой необходими процедури

При повечето хора се нужни между 6 и 8 процедури, които се извършват на интервали, което позволява третирането на космите в различните им фази на растеж за постигането на максимални резултати.

Грижа за тялото след лазерна епилация

 • Препоръчваме ви да избягвате горещите душове, вани, сауни и басейни за период от 48 часа след всяка процедура, тъй като високата температура може да предизвика дискомфорт и раздразнение на кожата.
 • Употребата на грим и други козметични продукти върху обработените зони в първите часове след епилацията също е нежелателна.
 • Не е желателно и излагането на пряка слънчева светлина или солариум.
 • За правилната грижа след лазерна епилация ще бъдете консултирани от нашия терапевт.

Запазете час още днес

Край на кожните обриви и раздразнения! Процедурите, които ние предлагаме са подходящи за всеки тип кожа и всяка част от тялото. В Laser Pro ще персонализираме процедурите спрямо Вашите уникални нужди.

Запазете час още днес

Край на кожните обриви и раздразнения! Процедурите, които ние предлагаме са подходящи за всеки тип кожа и всяка част от тялото. В Laser Pro ще персонализираме процедурите спрямо Вашите уникални нужди.

Безплатна Консултация
close slider
FreeConsultation

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

След попълването на този форумляр, ще Ви изготвим детайлна програма за постигане на перфектна форма на кожата Ви!

Имена
Имена
Име
Фамилия