fbpx
 

Лазерен център с грижа за естетика
и комфорт

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Какво е лазерна епилация?

Лазерната епилация е безопасен, неинвазивен и високоефективен метод за трайно намаляване на нежеланото окосмяване. Лазерът унищожава космения фоликул, използвайки концентриран лъч светлинна енергия. По време на процедурите лазерната светлина се абсорбира от пигмента в космения фоликул и се превръща в топлина, която след това разрушава или уврежда фоликула, така че той вече не може да произвежда нови косми. Тази процедура може да се използва на практика върху всяка част от тялото, включително ръцете, краката, горната устна, брадичката, гърдите, бикини линията и гърба.

Запиши Час

Подходящ ли е за мен?

Ние предлагаме лазерна епилация за мъже и жени с различни типове кожа. Ако искате да се отървете от нежеланите косми завинаги, то заповядайте при нас.

В Laser Pro използваме високочестотен диоден лазер от Elysion Pro, който ни позволява да третираме еднакво ефективно всеки тип кожа.

Запиши Час

Предимства

 • Дълготрайна гладкост – Лазерната епилация отстранява косъма от корена за дълъг период от време, в някои случаи дори завинаги. Светлината на лазера прониква в кожата и достига до космения фоликул, като унищожава клетките, отговорни за растежа му. Така той започва да расте по-бавно и става все по-тънък. В резултат – кожата остава гладка и мека за по-дълго време. За постигане на максимален ефект от лазерната епилация, обикновено се препоръчва да се направят повече от една процедури в рамките на определен период от време, в зависимост от индивидуалните нужди и типа на кожата и косъма.
 • Подобрява състоянието на кожата, като я прави по-гладка и по-мека. Интензивната лазерна светлина, стимулира производството на колаген, който подобрява еластичността, текстурата и тонуса й. Това спомага за намаляване на видимите признаци на стареене.

  Също така, лазерната епилация може да намали появата на възпаления и дори акне. Лазерът унищожава бактериите, като същевременно намалява възпалението и зачервяването на кожата.

 • Нежност за цялото тяло – Лазерната епилация може да се прилага почти навсякъде по тялото, където има косми. Това включва лицето, врата, ръцете, краката, гърба, корема, бедрата и бикини зоната. Методът е подходящ както за мъже, така и за жени и може да бъде приложен на всички типове кожа и за всички видове окосмяване.
Запиши Час
 • Бързо и ефективно: Това е сравнително бърза процедура, която може да се извърши на обширни области от тялото за кратко време. Едно от големите предимства на лазерната епилация е, че могат да се третират големи зони от тялото бързо и ефективно, като например целият гръб или целите крака. Освен това, с технологичния напредък, лазерната епилация става все по-бърза и по-ефективна.

  Като цяло, ефектът е видим още след първата сесия, а след повече от 5-6 сеанса се постига максимален дълготраен ефект.

 • Минимални странични ефекти: Това е безопасна процедура, която почти няма странични ефекти. И все пак един от най-честите странични ефекти на лазерната епилация е временно зачервяване на кожата. То е безобидно и обикновено изчезва в рамките на няколко часа или дни.

  След или по време на процедурата може да се появят временни неразположения като лека болка, неприятно усещане за парене, пулсация и дискомфорт, които обикновено изчезват в рамките на няколко часа до дни. Те зависят от индивидуалните характеристики на кожата и косъма, както и от вида на използвания лазер.
 • Без болка – в повечето случаи само меко, топло усещане, рядко – усещане за загряване на мястото на докосване. Въпреки че лазерната епилация обикновено е безболезнена процедура, може да се усети лек дискомфорт или леко парене, особено при третиране на по-чувствителни зони като областта около устните или бикините. Тези ефекти обикновено изчезват бързо и не са сериозни.

  За да се намали, все пак, дискомфортът, Laser Pro използва охлаждащи гелове, които правят процедурата безболезнена и приятна.

Запиши Час
 • Подходяща за всички типове кожа: Лазерната епилация е подходяща за всички типове кожа, включително светла, тъмна, мазна и смесена. Без ограничения. 
 • Пести пари – Погледнато дългосрочно лазерната епилация пести средства. Това е така, защото процедурата е с дълготраен ефект и не изисква чести посещения на салон за красота или средства за редовна депилация.

  Лазерната епилация може да е по-скъпа в началото, но след повече от няколко процедури, космите забавят или дори напълно спират растежа си.

  Това означава, че ще бъдат необходими все по-малко процедури, за да се поддържа гладка кожа. Освен това, като се вземат предвид разходите за продукти за епилация, като например бръснарски принадлежности, кремове за депилация или ваксинг, който може да изисква повторение на процедурите на всеки няколко седмици, лазерната епилация в крайна сметка се оказва по-рентабилна.

 • Удобство – Чудесно решение за заетите хора, в забързаното ни ежедневие, които имат ограничено време и искат бързо и удобно решение за гладка кожа. И разбира се – продължителен ефект!

  Самата процедура обикновено е бърза и може да се извърши дори по време на обедната почивка. Отлична новина, нали!

  Уважаеми дами, разкрийте нежността и красотата си и си подарете едно чувствено докосване до истинската си същност и… добре дошло лято 🙂 !

Запиши Час

Как протича процедурата?

Почистваме третираната зона и ви предоставяме защитни очила. По време на епилацията можете да почувствате минимален дискомфорт, който повечето клиенти описват като леко ужилване. Процедурата може да отнеме от няколко минути до един час, в зависимост от третиранта част на тялото. 

Брой необходими процедури

При повечето хора се нужни между 6 и 8 процедури за постигането на максимални резултати. Процедурите се извършват на интервали от 6 до 8 седмици една от друга, което позволява третирането на косми в различни фази на растеж.

Запиши Час

Грижа за тялото след лазерна епилация

Препоръчваме ви да избягвате горещите душове, вани, сауни и басейни за период от 48 часа след всяка процедура, тъй като високата топлина може да предизвика дискомфорт и парене върху кожата. Употребата на грим и други козметични продукти върху обработените зони в първите часове след епилацията също е нежелателна.

Запиши Час

Запазете час още днес

Край на кожните обриви и раздразнения! Процедурите, които ние предлагаме са подходящи за всеки тип кожа и всяка част от тялото. В Laser Pro ще персонализираме процедурите спрямо Вашите уникални нужди.

Запиши Час

Запазете час още днес

Край на кожните обриви и раздразнения! Процедурите, които ние предлагаме са подходящи за всеки тип кожа и всяка част от тялото. В Laser Pro ще персонализираме процедурите спрямо Вашите уникални нужди.

Запиши Час
Безплатна Консултация
close slider
FreeConsultation

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

След попълването на този форумляр, ще Ви изготвим детайлна програма за постигане на перфектна форма на кожата Ви!

Имена
Имена
Име
Фамилия