fbpx
 

Лазерен център с грижа за естетика
и комфорт

Лазерна Епилация за Мъже - Цени

Какво е лазерна епилация?

Да, господа! Лазерната епилация е вече популярна процедура и за мъже. Тя се използва за дълготрайно отстраняване на нежелано окосмяване от различни части на тялото. 

Процедурата по лазерно епилиране за мъже е сходна с тази за жени. Единични светлинни импулси от лазер или интензивна светлина се насочват контролирано към корените на косъма, което причинява унищожаване на фоликулите, отговорни за растежа им.

Подходящ ли е за мен?

Лазерната епилация става все по-популярна процедура сред мъжете, защото тя предлага ефективно и дълготрайно решение за проблемите с нежеланото окосмяване

Мъжката кожа и косъм са по-груби в сравнение с женските, което прави другите методи за епилация, като бръснене или восъчни ленти, по-болезнени и по-малко ефективни. Друго голямо предимство на лазерната епилация е, че едновременно премахва косъма и унищожава фоликулите, което води до дълготрайни резултати.

 
 
 

Предимства

 • Лазерната епилация е една от най-ефективните методи за дълготрайно отстраняване на нежеланото окосмяване и поддържане на отлична мъжка визия.  Лазерът успява да унищожи фоликулите на космите, което води до постепенно намаляване на растежа им и дори до трайно отстраняване на повечето от тях.
 • Дълготрайност на резултатите. Въпреки че е възможно да се наложи поддържащи процедури на определени интервали, лазерната епилация може да осигури по-дълготрайни резултати в сравнение с други методи за борба  с окосмяването. Значително се намалява необходимостта от безкрайното ежедневно или ежеседмично рутинно повтаряне на ритуалите за бръснене.
 • По-малко дразнене на кожата: Лазерната епилация обикновено е по-малко дразнеща, нараняваща и стресираща за кожата в сравнение с други методи като бръснене и дори депилация. 
 • По-бърза процедура. Лазерната епилация може да бъде извършена доста по-бързо, особено когато се обработват обширни участъци на тялото. Например, гърбът или гърдите могат да бъдат обработени за сравнително кратко време.
 • Лазерната епилация може да се извършва върху различни части на тялото, включително гръдната област, гърба, ръцете, раменете, вратът, шията, брадичката, изобщо навсякъде, където искате да се почувствате гладки.
 • Лазерната епилация може да бъде приложена без ограничения върху различни типове кожа и видове окосмяване. Въпреки че е по-ефективна при тъмна коса и светла кожа, нашата лазерна система от ново поколение е предназначена да третира и да се справи безупречно и безопасно с всеки вид окосмяване.
 • Удобство и пестене на време: Една от големите предимства на лазерната епилация е, че ви освобождава от ежедневното или седмично отстраняване на порасналите косъмчета. Това ви позволява да спестите значително време и усилия в дългосрочен план.
 • Самочувствие и комфорт: За много мъже, излишното окосмяване на тялото може да бъде източник на неудобство и понижено самочувствие. Лазерната епилация предоставя възможност за отстраняване на окосмяването и така подпомага увереността и усещането за комфорт в собствената си кожа.
 • И още – процедурата се извършва почти безболезнено. Може да усетите леко парене или усещане за топлина по време на излагането на кожата на лазерния импулс. Мнозина описват това като сравнително търпимо. Хайде мъже, стегнете се!
 • И не на последно място – лазерното епилиране е напълно безопасно за човешкото здраве и състоянието на кожата. 

Най-често подлаганите на лазерна епилация зони при мъжете:

 • Гръдната област: Мъжете, които желаят по-гладка кожа на гърдите, могат да се подложат на лазерна епилация в тази зона.
 • Гръб: Лазерната епилация на гръб е популярна при мъже, които искат да премахнат нежеланото окосмяване в тази зона и да забравят задълго за него, придобивайки по-естествена визия.
 • Ръцете и раменете: Ако имате гъста растителност по ръцете и раменете, лазерната епилация ще помогне да придобиете гладка кожа, за да покажете мускули и релеф.
 • Врата и шията: За много мъже са проблем нежелани косъмчета по врата и шията, особено ако искат да имат поддържана линия на брадата.
 • Брадичката и около устата: Други предпочитат да имат по-изразителна форма на брадата или да премахнат нежелани косъмчета около устните. Лазерната епилация може да бъде използвана за постигане на желания резултат.

Безплатна консултация

Дерматологът на ЛазерПро – Елена, специализира в областта на лазерната терапия. Тя ще извърши обстоен преглед на кожата ви и ще направи подробна консултация, която ще включва:

Оценка на типа и цвета на вашите косми и кожа. Това е важно, за да получите ясна представа за очакваният ефект, броят и продължителността на  процедурите.

Обяснение на процедурата и очакваните резултати: Нашият дерматолог ще ви разясни как ще протече самата процедура по лазерна епилация, колко сеанса ще са ви необходими и какви резултати можете да очаквате. Обикновено се изискват повече от една сесия, тъй като космите преминават през различни фази на растеж.

Подготовка за процедурата: Ще получите инструкции как да се подготвите за процедурата, като препоръки за избягване на слънце или на козметични продукти, които могат да влияят на реакцията на кожата.

 

Защо да изберете Лазер Про

Изборът на студио за лазерна епилация е важен, тъй като той определя качеството на услугата, която ще получите. Причини поради които да изберете Лазер Про:

 • Лазер Про се гордее с използването на съвременна и висококачествена технология. Екипът ни работи с високофреквентен диоден лазер от Elysion Pro, който ни позволява да третираме различни типове кожа с еднаква ефективност. Това означава, че можем да предложим ефективни решения за всички, независимо от техния тип кожа или цвят на косата.
 • Професионален и добре обучен персонал. Нашите специалисти са високо квалифицирани и имат голям опит в лазерната епилация и процедурите за лице. Те са готови да отговорят на всички ваши въпроси и да ви помогнат да се чувствате удобно и сигурно по време на целия процес.
 • Акцент върху обслужването на клиенти. Нашата цел е да се уверим, че всяка посещение при нас е приятно и безпроблемно преживяване. За тази цел предлагаме консултации преди процедурите и персонализирана грижа след тях.
 • Последно, но не на последно място, предлагаме конкурентни цени за всички наши услуги. Ние сме се ангажирали да предложим висококачествена лазерна епилация на цени, достъпни за всеки.

Уважаеми господа, време е да се подготвите за лятото и безбройните му приключения с процедурите за лазерна епилация на студио ЛазерПро – Пловдив.

Ние ви очакваме!

Запазете час още днес

Край на кожните обриви и раздразнения! Процедурите, които ние предлагаме са подходящи за всеки тип кожа и всяка част от тялото. В Laser Pro ще персонализираме процедурите спрямо Вашите уникални нужди.

Запазете час още днес

Край на кожните обриви и раздразнения! Процедурите, които ние предлагаме са подходящи за всеки тип кожа и всяка част от тялото. В Laser Pro ще персонализираме процедурите спрямо Вашите уникални нужди.

Безплатна Консултация
close slider
FreeConsultation

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

След попълването на този форумляр, ще Ви изготвим детайлна програма за постигане на перфектна форма на кожата Ви!

Имена
Имена
Име
Фамилия